Bay Horse -->

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

#9 1. Vuosipäivä kavioliitossa

8.8.2016

22.2

12.3.2016

8.8.2016

Heippa taas, kirjoitan tänään minun ja Jaronin kuluneesta vuodesta. Tänään, 6.12.2016 on siis tasan vuosi siitä, kun aloin liikuttamaan Jaronia. (aloitin postauksen kirjoittamisen tuolloin)

Muistan päivän kun näin Jaronin ensimmäisen kerran erinomaisesti. Kävin samana päivänä aikaisemmin kokeilemassa erästä ponia, jota en sitten monien syiden takia ruvennut vuokraamaan. Tulimme Jaronin tallille suoraan edelliseltä tallilta, ja olimme paikalla ennen Jenniä, Jaronin omistajaa. 

Jenni oli kertonut missä tarhassa Jaroni asuu, joten menimme katsomaan sitä. En muista tarkasti, mitä ajattelin nähdessänu Jaronin, mutta oletan että mietin kuinka iso se on. Menin takaisin talliin ja rupesin tukimaan paikkoja. Hetken kuluttua Jenni saapui talliin, ja haimme Jaronin. Samalla kun tutustuin Jaroniin ja laitoimme sitä kuntoon, Jenni kertoi Jaronista laajemmin kuin mitä hän oli viesteillä kertonut. Jaroni oli aika näykkiväisellä tuulella, mutta se ei haitannut minua.

Kun pääsimme kentälle, Jenni ratsasti hetken, ja hän näytti millainen Jaroni on ratsastaessa. Hetken päästä minä kapusin selkään, ja aloitin pitkin ohjin kävelyllä. Käynti tuntui mukavan keinuvalta ja eteenpäinvievältä. Ravista muistan sanoneeni että onpas isoa, ja harjotusravissa minun oli todella vaikea istua. Laukkasin vain vasemmalle, kun oikea laukka oli vielä niin raakaa. Laukka meni kai ihan ok, toki varmaan todella reipasta. Jaroni oli koko tuon kokeilun ajan erittäin reipas, muttei kertaakaan säikähtänyt/lähtenyt juoksemaan pois alta (ainakaan pahasti). Laitan alle mahdollisimman paljon kuvia mitä löydän, ja kerron jos on jotain erityistä kerrottavaa :) Seassa on myös paljon puhelinlaatuisia kuvia, joten koittakaa kestää! :D

Ensimmäinen ratsastus, loppukäynnit ilman satulaa

Toinen ratsastus

Mette opastamassa meitä :)

5.2.2016

Ystäväni Julia poseeraamassa Jaronin kanssa

Ekat puomijumpat, Mette mukana tälläkin kertaa

Väsynyt ja hikinen heppa

12.3.2016


6.2.2016


Ekat poseerauskuvat talvella :)

Emmi otti muutaman ihanan kuvan <3

samalta päivältä kuin edellinen, eka kerta hetki pelkällä riimulla (meni super hyvin!)
11.4

me ollaan säänkestäviä!
26.4.2016

niin söpö <33

hän ei ihan ymmärrä tätä poseeraamista :"D
7.6.2016

7.6.2016

8.8.2016
ekat hypyt

Eka kunnon riimuratsastus :)
18.2016

samalla kerralla vähän pelleilyä ;)
3.9.2016

kyllä siitä askelta irtoaa!

Huoh, vissiin rankka liikunta takana. Jaroni haukottelee usein ennen/jälkeen ratsastuksen.
17.9

molemmat niin motivaation menettäneen näköisinä että huhhuh...

tässä näemme sen motivaation (tai ainakin iloisen asenteen mun osalta)
seuraava riimuratsastusruokaaaaaaaa
29.9

hali <3

melkein poseeraus..?

uudet ihanat suitset, mistä varmasti tulossa postausta lähiviikkoina!

Julkaisen postauksen huomattavasti keskeneräisempänä kuin mitä oli tarkoitus, mutta eilen kun tein tämän loppuun ja julkaisin, ja aamulla tarkistin tilanteen, niin kaikki tekemäni muutokset, kuvat mitkä olin lisännyt koneelta yms. oli tallentamatta. Tulen ehdottomasti tekemään postauksen loppuun heti kun kykenen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti