Bay Horse -->

lauantai 3. joulukuuta 2016

#8 Kuulumisia viimeajoilta

Heissan, pitkästä aikaa! Kerron tässä postauksessa viimeaikojen tekemisistä, paljonko tällä hetkellä ratsastan, missä ja miten, sekä iloisen uutisen Maisaan liittyen <3.

Aloitetaan vaikka Maisa-uutisella: sain kuulla ollessani Egyptissä 12.10 että se on tiineenä! Jei, pääsen ehkä tutustumaan varsojen saloihin tarkemmin ensi kesänä :D. En meinannut pysyä nahoissani kun sain viestin missä se kerrottiin! Pompin siellä sitten pitkin seiniä... Maisasta vielä sen verran, että se asuu nykyään aika kaukana meiltä, ja olen päässyt viime kuukausina moikkaamaan sitä vain kerran. Maisalle kuuluu kuitenkin oikein hyvää, sillä on erinomainen paikka olla nyt nykyisessä kodissaan. Olen käynyt myös Syltyn ja Pepin muutettua Jaronin lähelle hoitamassa niitäkin.
Tämän syksyn/alkutalven ratsastelut ovat menneet vähän niin ja näin. Alkusyksystä kävin lähinnä Jaronilla ratsastamassa, koska Maisalla oli jaloissa vähän ongelmia. Syyskuussa Husössä oli hyvä alennus irtotunnille, joten kävin siellä pari kertaa sänkkäreillä päästelemässä. Aina yhtä ihana mielenvirkistys! 


Tuon tarjouksen jälkeen tuli uusi tarjous, jossa sanottiin että voi ratsastaa jokatoinen viikko, joten otin sitten sen. Eilen viimeksi pääsin hyppäämään Ripsin tunnille, menin Colalla.  Cola on tosi kiva hypätä kun se innostuu. Sunnuntaina 4.12 olisi sitten luvassa kisatkin, mennään 60-70cm. 

Meillä on mennyt Jaronin kanssa viimeaikoina tosi hyvin! Ollaan opittu paljon uusia juttuja Elinan opastuksella, ja Jaroni on kehittynyt muutenkin huimasti. Sain myös Jaronin omistajalta luvan ottaa Jaronin ensi kesänä Palmun ratsutallille leirille, jei :D. Etsin tällä hetkellä myös toista liikutettavaa Jaronin oheksi, kun en jatka Husössä keväällä, mutta kaipaisin silti jotain osaavaa heppaa, kenen kanssa voisin alkaa harjoittelemaan HeB-HeA juttuja.


Se piti vielä sanoa, että mulla blogi-into on kokoajan kova, ja kirjoitettavaa olisi vaikka mistä, mutta aika ei vaan kertakaikkiaan riitä. Siispä olen päivitellyt instagramia @saranheppaelama mahdollisimman aktiivisesti. Instassa on tällä hetkellä käynnissä kalenteri, minkä eteen olen käyttänyt oikeasti aikaa! :)
ps. ig on nykyään julkinen, joten kynnys painaa sitä seuraa-nappia ei ole niin korkea :DDEi kommentteja:

Lähetä kommentti