Bay Horse -->

torstai 29. joulukuuta 2016

#11 Jaronin uudet Micklem suitset


Kerroinkin jokunen aika sitten, että teen postauksen Jaronin uusista Horswaren Rambo Micklem Multi suitsista, jotenn tässä olisi! :) Suitset on tilattu horzen nettikaupasta black fridayn hyvän alennuksen innoittamana. Olin jo kuolannut näitä suitsia jonkin aikaa, mutta hintansa puolesta se oli saanut vielä vähän odottaa... Ja tosiaan, Jaronihan ei ole mun oma hevonen, joten osan suitsista maksoi Jaronin omistaja.


Oletan että moni saattaa arvella mun päätyneen  näihin suitsiin "massan mukana", vaikka todellisuudessa en ollut havainnut näitä yhtään sen enempää, hehkutetuimpina kuin mitään muitakaan suitsia. Olin toki törmännyt näihin, ja vaikka joidenkin mielestä suitset ovat todella rumat, niin mielestäni ne on kauniit ja elegantit. (hui miten hienostunutta kuvailua multa :"D) Olen jo pitkään halunnut ostaa Jaronille kuolaimettomat suitset, ja kun kysyin Jenniltä että tarvitseeko J jotain, niin hän sanoi että uudet suitset. Tartuin siis tilaisuuteen ja rupesin etsimään hyvän oloisia suitsia, ja törmäsin näihin, ominaisuuksina kuvailtiin monikäyttöisyyttä. Monikäyttöisyytä tosiaan on! Suitsista saa normaalin kuolainmallin lisäksi kolme erillaista kuolaimetonta suitsimallia, täydellistä. Kuten sanottu, nämä olivat mielestäni kauniit, ne ovat saaneet hyvää palautetta, ne ovat hevosystävälliset ja värivaihtoehtona oli mustan lisäksi ruskea, minkä Jenni oli sanonut toivovansa suitsien väriksi.

Suitset oli hieman kinkkiset koota, mutta ihan ymmärrettävät loppujen lopuksi. Kuolaimettomat muunnelmat oli mun mielestä huomattavasti helpommat koota ja ymmärtää.


Ensimmäinen kerta kun menin näillä Jaronilla se oli ihan älyttömän herkkä ja kiva ratsastaa, paljon rennompi niskasta ja haki paremmin tuntumaa kuolaimeen eikä kertaakaan purrut kiinni. Seuraavat kerrat menivät vaihtelevasti, hyviä pätkiä tuli, mutta Jaroni välillä nykäisi niin että valahdin pari kertaa ihan kaulallekin. Voi olla että Jaronilla oli suussa jotain, koska raspauksen jälkeen ei ole tuollaista ilmennyt.


Mikäli kiinnostaa niin tämä havainnollistaa suitsien hevosystävällisyyden erinomaisesti! Valitettavasti video on englanniksi, mutta kyllä siitä jotain ymmärtää vähän heikommallakin kielitaidolla :) Postauksesta ei tullut kovin pitkä, mutta esimerkiksi Jillan blogissa on yhteistyövideo näistä, ja ihan vain googlailemalla löytyy lisää tietoa. Voin myös tehdä oman postauksen siitä, kun olen kokeillut näitä kuolaimettomina!


Hei muuten, jos olisit innokas tekemään uuden bannerin mulle, niin pistä viestiä! :D

Oletko törmännyt ennen näihin suitsiin? Mitä pidät niistä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti