Bay Horse -->

tiistai 13. joulukuuta 2016

#10 Estekisat Husössä

Heissan, kerron tässä postauksessa sunnuntain (4.12) estekisoista, mitkä menin Colalla. Kisat olivat siis ihan vaan seurakisat, Husössä. Menin luokan 60-70cm. Aikaisemmin kisoissa ollessani olen ollut aamulla rakentamassa rataa, mutta koska oma startti oli vasta kahden maissa iltapäivällä, päätin että mielummin puran rataa sitten kisojen jälkeen, niin oli ainakin pätevä syy nähdä korkeimmat luokat! :D

Cola oli mennyt matalemman radan jo aamupäivällä, joten se odotti harjattuna karsinassa. Varustin sen ihan normisti, vaihdoin lämpimämpää päälle ja lähdin kohti maneesia. Kisat olivat sen verran myöhässä, että kävelin reilu 10min ennen maneesiin pääsyä ulkona. 


Alkuverkassa Cola tuntui vähän tahmealta, mutta teki pienen protestoinnin jälkeen ihan kiltisti mitä pyysin. Alkuun laukka nousi pukkien kautta, mutta parin siirtymän avulla jäi nekin matkasta. Yritin tehdä siirtymiä askellajin sisällä, mutta tilaa ei ollut kovin paljoa, niin niistä ei oikein tullut mitään. Verkkahypyt oli ihan ok, vähän tahmeita mutta meni yli ihan puhtaasti. 

Olin meidän verkkaryhmän eka, joten kun muut lähtivät kävelyalueelle, me jäimme yhden toisen ratsukon kanssa radalle. Toinen hevonen oli "turvaponina". Radalla Cola ei ollut enään niin tahmea, mutta hidas kuitenkin. Rata oli muuten ihan tasainen, mitä nyt välillä kantapäät huiteli kaikkialla muualla kuin siellä missä pitäisi, mutta mitä pienistä ;) Esteellä, millä puomi tippui keskityin niin paljon laukan vaihtamiseen+kääntämiseen että unohdin pohkeet kokonaan ennen estettä, mikä johti pudotukseen. Oma moka, minkäs teet...


Video ei ole paras mahdollinen laadultaan, mutta kai siitä jotain näkyy. Vika este on eri videolta, jonka takia leikkaus on todella outo.

Oletko ollut viimeaikoina kisoissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti