Bay Horse -->

tiistai 2. elokuuta 2016

#5 Kuulumisia ja kivoja suunnitelmia!

Moikka, päätin tulla tänne päivittämään mun heppajuttusuunnitelmia (onkohan tuo edes sana??) lähitulevaisuudesta kun ne ovat nyt jonkin verran muuttuneet. Sen lisäksi myös infoa "Vaihtuneista" hevosystävistä.

Aloitetaas vaikka siitä että Maisan tallille on muuttanut samojen omistajien käyttöön kaksi uutta hevosta, Syltty, 7 ja Peppi, 5. Molemmat ovat erittäin hurmaavia heppoja! <3 Ne tulevat jatkossa täällä mitä luultavimmin pyörimään.

Peppi ja Juuso
Syltty ja Juuso
                                                                                                                                                       Päätin jo viime keväänä että lopetan Limun ja Pablon hoitamisen Husössä ajanpuutteen vuoksi, mutta päädyinkin nyt sitten vaihtamaan samantien myös tallia eli lopetan Husössä. Alan käymään Palmun ratsutallilla kerran viikossa tiistaisin ja tunnit alkavat jo 1.8, eli minulla on eka tunti tänään. Toivoisin että pääsisin menemään Hiirillä mahdollisimman paljon, mutta saa nyt nähdä kun se on myynnissä, eikä mikään paras mahdollinen tuntiponi... Voi kyllä olla että vaihdan takaisin Husöön kevät-kaudeksi koska äiti ei ihan lämmennyt mun Palmulle vaihtamisen ideaan.

 

Limu </3


Pablo </3


Hiiri <3

Oon käynyt nyt viimeaikoina ihan mukavasti Jaronilla, ja olen mennyt aika paljon ilman jalustimia mikä on tehnyt molemille tosi hyvää, etenkin mun istunnalle. Sain myös Jaronin omistajalta luvan hypätä jotain pientä ristikkoa tms Jaronilla, ja pääsin tänään niitä kokeilemaan. Kuvia ei valitettavasti tullut yhtään :(.

Menin ensin normisti alkukäynnit, ravissa keskityin siihen että hevonen on hanskassa ja etenee, ja se menikin ihan hyvin. Menin siinä sitten puomeja, jotka meni tosi kivasti. Nostettin yksi puomi kavaletiksi, ja aloin tulla sitä, eli siis puomi jonka jälkeen askel- ja ylitys. Jaroni ei kytännyt yhtään, mihin olin tosi tyytyväinen, tosin Jaronia ei meinannut kiinnostaa melkein yhtään se touhu. Kyllä se meni, mutta puomit kolisi. Sain yhden hyvän hypyn, ja vaihdoin suuntaa. Toiseen suuntaan kokeilin mennä laukassa, ja se on ideana ihan hyvä, mutta toteutuksena ei mikään kovin pro. Kerran Jaroni kielsi, mutta pistin sen menemään siitä yli sitten käynnissä, kun nyt puhutaan niistä 20-30cm kavaleteista. Sen jälkeen se meni luultavasti kerran puhtaasti, jonka jälkeen laukassa se kiersi. Siitä mä en tykännyt, joten laskettiin kavaletti olemattoman kokoiseksi ristikoksi, ja tulin ravissa. Siitä mentiin yli -tosin ei kovin innostuneina. Sen jälkeen tulin vielä muistaakseni pari ihan onnistunutta kertaa laukassa jonka jälkeen lopetin, koska ukkospilvet lähestyivät uhkaavaa tahtia, ja loppuverkassa saimmekin mennä ihan kamalassa rankkasateessa... kiva.

Kokonaisuuten oon ihan suht tyytyväinen, koska mulla ei ollut mitään käsitystä miten se vois mennä. Vähän enemmän imua oisin toivonut, mutta ehkä sitäkin alkaa harjoituksen myötä tulemaan..? Ei mua kyllä toisaalta haittaa vaikka Jaronista ei estehevosta kuoriutuisikaan, kun se koulu nyt on vähän enemmä mun juttu! :)

Tuun kertomaan ainakin instagramissa illalla olevasta tunnista palmussa, koska en luultavasti tuu siitä postausta kirjottamaan kun ei mitä luultavimmin tule kuviakaan.


Jokunen aika sitten ottamiani kuvia Jaronista


Onko sinulla tullut viimeaikoina muutoksia hevoselämään?6 kommenttia:

 1. mä tuun ottaa sust kuvii palmuu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuu ihmeessä :D pitää vaan sopia ajankohta..

   Poista
 2. Kiva postaus! Ja on mulle tullut valitettavasti muutoksia hevoselämään. Mä
  jouduin lopettamaan vuokraponini vuokraamisen, koska Baltsu lähti yp.:(((((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! :) Voi ei, jos etsit uutta niin toivotaan että löydät mieleisen. :D

   Poista
 3. Sulla on tosi kiva blogi, sait uuden lukijan! :) Mulla on ollut isoja muutoksia heppaelämässä lähiaikoina, nimittäin sain oman hevosen! http://paikkajahyppy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja kiva kun tykkäät! :D Vau, onnea uuden hevosen kanssa!

   Poista