Bay Horse -->

perjantai 15. heinäkuuta 2016

#4 Jalustin.net postaushaaste

Päätin osallistua jalustin.net in postaushaasteeseen jossa on tarkoituksena jatkaa lauseita. Tätä tehdessä oli hauska pohtia asioita syvällisemminkin kuin mitä teille kirjoitin, mutta koettakaa pärjätä, ja miettikää toki myös omat vastauksenne! :)

Lempi askellajini... On laukka, mutta tasainen ravi on kyllä myös jees, ja tykkään työstää ravia enemmin kuin laukkaa.



Lähestyessäni estettä… Toivon (mikä auttaakin paljon hehe...) lähinnä että paikka osuu kohilleen ja hyppy onnistuu, harvemmin mitään oikeasti teknistä teen kun esteet ei ole vahvuuteni.




Tallilla pelkään... Kun joku ratsastaa esim. säikyllä hevosella, että ratsukosta jompikumpi loukkaantuisi vakavasti. En tosin pelkää tätä mutta "jännitän".



Hevosmaailmassa en ymmärrä… Ihmisiä jotka ratsastavat äärettömän rauhattomasti tekemättä asialle mitään enkä niitä jotka kohtelevat hevosia kaltoin.





Unelmieni hevonen… En usko että voisin itse määritelä sellaista, tosin hevosia joista oikeasti pidän tulee ja harmiksi menee ajan myötä.




En pidä hevosista, jotka… Eivät ole millään tavalla motinoituneita elämään, sääliksikin käy :(




Hevosenhoitaja… On tärkeä ihminen tallilla, joita tarvitaan aina.





Jos taivaalta tulee vettä kaatamalla, ja minulla on tunti kentällä… Varustaudun sen mukaisesti ja lähden tunnille normaalisti.




Vahvuuksiini ratsastajana kuuluvat muun muassa… Yksinkertaisesti rakkaus lajia (hevosia) kohtaan, jonka myötä pyrin tekemään asioita hyvin ja huolella.



Jos olen yksin tallilla, kun sähköt menevät, niin… Käyn etsimässä jonkun ja kysyn kuinka toimia, ennen sitä varmistan ettei kukaan hevonen ole vaarassa tms.




Ratsastusleirit… Ovat mukava tapa viettää kesää, ja oppia uutta hevosista.




Maastoilu on parhaimmillaan… Kun se on monipuolista, yksin tai hyvässä seurassa.




Aina, kun putoan… Nauran ja otan hevosen kiinni tai jään maahan jos satutin jotain.


postaushaaste-1

 Oon käynyt viimeaikoina paljon Maisan tallilla auttelemassa Peppin ja Syltyn hoitamisessa, tosin Maisa on tällä hetkellä oriasemalla ;). Jaronillakin kävin ja meillä meni super hyvin! Kuvia ei valitettavasti tullut, mutta työstin pääasiassa ravia, ja menin verkkoja lukuun ottamatta ilman jalkkareita.

Kuvat olivat nyt vähän mitä sattuu, mutta ensimmäisessä kuvassa on vanha vuokraponini Mikki, toisessa tuntiponi Anja, sitten Pablo, jonka jälkeen Jaroni, ja viimeisenä Limu.





2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Oli todella kiva lukea tälläistä postausta<3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva jos pidit :) eiköhän tämmösiä jossain vaiheessa tuu vielä :D

      Poista